WEEKEND/ DAG WORKSHOP:

- Ønsker i at lave en gospelworkshop – en dag eller en weekend? Så stykkes programmet sammen efter ønsker og behov. Det kan være et mindre arrangement med Susanne Wiik Kalvåg og hendes pianist – eller det kan bygges op til et større band med pianist, bassist, trommeslager, guitarist, lydmand, ekstra solister, ekstra kor osv.

- Ønsker i en aften – eller flere – med en gospelinstruktør, der kommer til jeres korøvelse med lidt inspiration udefra? Dette kan være med forskellige fokusområder: – udtrykket/fortolkning af sangene – “at komme ud over scenekanten” – lave koreografi – arbejder mere med støtteteknik – solistworkshops for at optimere solisternes præstation i koret – øge trygheden i koret mm.

Susanne Wiik Kalvåg er ud over sit professionelle virke som sanger, uddannet psykoterapeut og fysioterapeut, hvilket giver en bred viden om mennesket fysisk og psykisk i forhold til sang og musik.

Hun laver mellem 80 – 120 arrangementer årligt med sang primært i Skandinavien. Hun er dansk, men snakker også flydende engelsk og norsk (kan også lidt svensk).

Der er lukket for kommentarer.