HVORFOR VÆLGE GOSPEL TIL DIN TEAMBUILDINGSGRUPPE?

Fordi gospel handler om…

- at bakke hinanden op – hvilket i vores konkurrenceprægede verden, kan være en mangelvare

- at have en positiv gruppefølelse og tænke positivt om sig selv og hinanden

- spontanitet, kreativitet, frimodighed, begejstring og glæden er uundgåelige i gospel

Under sang og sangopvarmningen skabes der oxytociner og serotonin, som er kroppens “lykkepiller”, hvilket skaber et fysiologisk udgangspunkt for at være meget kreative efterfølgende: Dermed kan det også være en god måde at starte op før fx en brainstorming proces.

SÅ hvis du virkelig ønsker, at ryste en gruppe sammen med et positivt fokus, så er GOSPEL-TEAMBUILDING en utrolig god måde at gøre det.

Susanne Wiik Kalvåg er en ualmindelig kompetent gospelinstruktør, der med sin meget smittende glæde, hurtigt får folk med. Hun har en naturlig evne til at finde en skøn balancen mellem udfordring og tryghed.

Ud over at Susanne Wiik Kalvåg lever af at være professionel sanger, er hun endvidere tidligere uddannet Oplevelsesorienteret Psykoterapeut og Fysioterapeut, hvilket giver hende en meget bred og solid baggrund for det hun gør. Hun kender til de psykologiske mekanismer, der er på spil i en gruppe, og ved hvilke metoder man skal bruge, for at skabe tryghed i gruppen, både set ud fra det kropslige synspunkt og det psykologiske synspunkt.

Teambuildingen planlægges, så det passer perfekt til jer. Om det drejer sig om en kursusdag/uge i virksomheden, til en sommerfest/ julefrokost – eller hvad det nu er – så tilpasser vi det.

Der er lukket for kommentarer.