Privat

Fester – bryllupper – fødselsdage – konfirmationer – dåb mm.

- Ønsker du at afslutte din tale op med en sang efter eget valg?

- Eller vil du lade dine gæster få en uforglemmelig oplevelse lige før desserten skal nydes….eller til din reception?

- Ønsker vil du overraske din ven/veninde/ dine gæster med en medrivende gospel -oplevelse?

- Eller vil du gerne have en kærlighedssang lige efter vielsen – eller idet du går ind i kirken?

- Eller skal dit barn døbes/ konfirmeres?

….SÅ kommer jeg gerne ud og synger.

Der er utrolig mange muligheder. Jeg elsker at arbejde med, at få alle til at nyde øjeblikket – enten fordi de bliver bevægede – eller fordi de bliver smittede af den varme gospelstemning, der uvægerligt bliver, når vi først går i gang. Det er jo et skønt job at have – at se folk løsne op undervejs. Efter mange år i branchen erfaret at jeg er en stærk formidler, der rammer manges hjerter. Jeg vil gerne høre hvad netop du ønsker, så jeg kan gøre det netop som du kunne tænke dig det.

Begravelse

Når vi har mistet en kær, kan vi have brug for at give sorgen plads og sætte tide af til lidt refleksion og nærvær overfor vore minder. Det selv at synge kan være svært, men det at lytte kan være befriende og rørende.

Jeg kommer gerne ud og synger f.eks den meget elskede Amazing Grace eller en anden sang, der har betydet noget særligt for jer.

Jeg kan synge helt alene uden akkompagnement – eller tage en pianist/guitarist med. Jeg medbringer alt hvad der skal bruges i forhold til denne sang, så du ikke skal tænke på lydanlæg eller lignende. Det tager jeg mig af.

Du kan kontakte mig på +45 31145622

eller e-maile på susannekalvaag@yahoo.dk

Der er lukket for kommentarer.