Optræden

Ønsker du at afholde en gospelkoncert – i dit firma – i dit teateret – på det lokale spillested – på torvet – på din skole – i en koncertsalen – eller i en kirke ?

Vil du prøve med lidt gospelstemning – denne gang – så vid dig sikker på at det er god kvalitet du får med Susanne Wiik Kalvåg. Hun  har en sprudlende og medrivende facon, når hun slår sig løs i gospelstemningen og “inden-folk-ved-af-det” er de ivrigt med til at synge, klappe og rokke med til gospelrytmerne. Det er en meget glad og positiv stemning, der breder sig.

Susanne Wiik Kalvåg laver koncerter primært i Skandinavien, men har også været mange gange i Østen, som solist med Svenska jazzbandet og Gospel Sisters m. fl. Desuden har hun optrådt med navne som:

Hvis i gerne vil have flere sangere/ musikere ud for at opræde – så har Susanne en gospelgruppe, der hedder “Gospel Sister”. Det er 3 solister, der tilsammen udgør en dybt professionel gruppe. ( se evt. www.gospelsisters.dk)

Susanne er desuden leder af flere kor, bl.a. Rungsted Gospelkor, som er et godt amatørkor, som hun også gerne tager med ud til koncerter, når der er brug for det. Det kan gøres stort eller småt alt efter behov.  Eksempelvis på udendørsscenen, Fredtoften i Fredensborg kommeune, hvor hun optrådte med hundrede korsangere, band og Gospel Sisters

Gospel er og bliver en af de mest glædesfyldte og medrivende koncerter, hvor man går hjem med en skøn følelse af optimisme.

Dimensionsafslutning - translokationer – receptioner – jubilæum – åbninger:

Står i og skal fejre noget, og mangler lige noget der er med til at gøre dagen til noget ekstra specielt, hvor alle lytter – eller at folk skal synger med.

De stiller hurtigt op, fylder ikke meget, men kan selvfølgelig også udvides til et stort gospelkor med fuldt band. Susanne Wiik Kalvåg er med sin gospelstemme og sin professionalisme et godt valg. Hun formår at vinde folk hjerter på få minutter.

Det kan være ren underholdning,  Som regel skal det ikke vare meget mere end 5 til 20 minutter ved en sådan anledning.

Kontakt via mob. tlf.: + 45 31145622

eller via E-mail: susannekalvaag@yahoo.dk

Der er lukket for kommentarer.