Teambuilding

HVORFOR VÆLGE GOSPEL TIL DIN TEAMBUILDINGSGRUPPE?

Fordi gospel handler om…

- at bakke hinanden op – hvilket i vores konkurrenceprægede verden, kan være en mangelvare

- at have en positiv gruppefølelse og tænke positivt om sig selv og hinanden

- spontanitet, kreativitet, frimodighed, begejstring og glæden er uundgåelige i gospel

Under sang og sangopvarmningen skabes der oxytociner og serotonin, som er kroppens “lykkepiller”, hvilket skaber et fysiologisk udgangspunkt for at være meget kreative efterfølgende: Dermed kan det også være en god måde at starte op før fx en brainstorming proces.

SÅ hvis du virkelig ønsker, at ryste en gruppe sammen med et positivt fokus, så er GOSPEL-TEAMBUILDING en utrolig god måde at gøre det.

Susanne Wiik Kalvåg er en ualmindelig kompetent gospelinstruktør, der med sin meget smittende glæde, hurtigt får folk med. Hun har en naturlig evne til at finde en skøn balancen mellem udfordring og tryghed.

Ud over at Susanne Wiik Kalvåg lever af at være professionel sanger, er hun endvidere tidligere uddannet Oplevelsesorienteret Psykoterapeut og Fysioterapeut, hvilket giver hende en meget bred og solid baggrund for det hun gør. Hun kender til de psykologiske mekanismer, der er på spil i en gruppe, og ved hvilke metoder man skal bruge, for at skabe tryghed i gruppen, både set ud fra det kropslige synspunkt og det psykologiske synspunkt.

Teambuildingen planlægges, så det passer perfekt til jer. Om det drejer sig om en kursusdag/uge i virksomheden, til en sommerfest/ julefrokost – eller hvad det nu er – så tilpasser vi det.

EKSEMPLER:

- DET LILLE GOSPELINDSLAG: Det kan vare fra 20 til 60 minutter, som et glædesfyldt og opmuntrende indslag midt i f.eks. julefrokosten, efter hovedretten, hvor alle er godt mætte og trænger til at røre sig lidt. Her kommer hun ud med en pianist og anlægget sætter de op på kun 15 minutter.

- VÆR GOSPELKOR i 1 – 2 TIMER: Det kan være som en del af en kursusdag/uge, hvor 1 – 2 timers gospel er kærkomment aktivt program, midt i det måske mere teoretiske, der ellers skal foregå. Hvis programmet er 2 t holdes en lille pause undervejs, hvor alle kan få lidt at drikke, da man jo får varmen af at grine, synge og bevæge sig. Her får alle muligheden for at opleve sig selv og hinanden folde sig ud.

- LÆR HINANDEN AT KENDE GENNEM GOSPEL: Her bruges Gospelteambuildingen, som en del af et mere psykologisk og længerevarende program, hvor alle lærer hinanden bedre at kende, gennem forskellige psykologiske øvelser og gospel. Dette kan vare en halv til en hel dag.

- LAV JERES EGEN CD: Dette er et større arrangement, hvor vi går i et lækkert professionelt lydstudie,  og vi indspiller en gospelsang, som alle deltagere indsynger. (se evt. “Bach Recording”, i Bredgade i Kbh. på www.bach-recording.dk) Denne sang mixes færdig og alle får en CD med sangen og et foto af jeres gruppe på coveret.

Der er lukket for kommentarer.